Lav din egen hjemmeside med WordPress

Lav din egen hjemmeside med WordPress. Følger du de råd der er givet i artiklen her.

Faktisk bruger flere store internationale hjemmesider WordPress som deres Content Management System (CMS). Med den rette opsætning og et godt WordPress tema kan du selv nemt lave en professionel hjemmeside.

Lav din egen hjemmeside
Lav din egen hjemmeside med WordPress

Er det nødvendigt at hyre et professionelt web-bureau?

Lav din egen hjemmeside gratis

Ja, nej, du kan i dag komme rigtig langt uden kendskab til webdesign og hjemmesideprogrammering. WordPress er både nemt at installere, brugervenligt og med et par små justeringer meget søgemaskinevenligt. Har du et mindre eller mellemstort firma vil du i langt de fleste tilfælde selv kunne stå for at lave din hjemmeside.

Skal du lave en webshop eller har du brug for meget avancerede features kan et web-bureau være den bedste løsning. Grunden til jeg skriver kan, er at der i dag findes utrolig mange avancerede plugins til WordPress. Det er derfor værd at tage et kig på de mange plugins, inden der bruges tid og penge på udvikling hos et web-bureau.

Hvis du vælger at hyre et professionelt web-bureau skal det primært være fordi de kan hjælpe dig på mange fronter, herunder en af de vigtigste hvilket er markedsføring online. Har du et begrænset budget kan du dog godt klare dig uden hjælp udefra, det eneste der kræves er din tid og lidt gå på mod.

Hvor stor betydning har temaet for søgemaskineoptimering af hjemmesiden?

For at få de bedste resultater i søgemaskinerne er det utrolig vigtigt at du vælger et professionelt tema der er optimeret til søgemaskinerne. Der er rigtig mange faktorer der skal tages hensyn til og mange temaer er langt fra godt nok optimeret.

Et af de bedste frameworks til professionelle WordPress hjemmesider hedder nyhjemmesider . Det koster kun dkk 3995 og så er der oven i købet et tema med i prisen. Nyhjemmesider bliver løbende opdateret og i den seneste tid er næsten alle deres temaer endda blevet opdateret til responsive webdesign. At få gjort dette af et web-bureau på en eksiterende hjemmesde ville have kostet tusindvis af kroner.

Hvor svært er det selv at lave en professionel og optimeret hjemmeside?

I dag er det faktisk muligt selv at lave en professionel hjemmeside. Du kan nemt installere WordPress, et professionelt tema og nye plugins uden noget som helst kendskab til programmering. Det der kræves er at du bruger noget tid på at sætte dig ind i administrationssystemet og hvordan du laver nogle basale ændringer, så hjemmesiden bliver søgemaskinevenlig.

Efterfølgende skal du lære noget om hvordan du  søgemaskineoptimere dine tekster og overordnet strukturerer din side.

Hvad er prisen en professionel hjemmeside?

Følger du de råd der er givet i artiklen her, så får du en professionel hjemmeside for under 3995,- og så ved du endda selv hvordan du holder den opdateret, installerer nye features og meget mere.